среда, 25. новембар 2015.

MOBILNA SESTRA održala predavanje mladih preduzetnika na obuci ''PUT DO USPEŠNOG BIZNISA''



Opština Novi Beograd, u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje Filijale Novi Beograd i Kancelarijom za mlade opštine Novi Beograd, organizovala je 18-19.11,2015.godine dvodnevni seminar ''PUT DO USPEŠNOG BIZNISA'' koji je namenjen mladim ljudima uzrasta do 28 godina za uspešno pokretanje sopstvenog biznisa i samozapošljavanja.

Cilj obuke je približavanje ideje o preduzetništvu  i pružanje osnovnih informacija o mogućnostima započinjanja sopstvenog posla. Po završetku obuke polaznici su dobili sertifikat i materijal kojikoji im je uručio zamenik predsednika  opštine Novo Beograd  Nemanja Čabunac, koji  im može pomoći u svojim prvim preduzetničkim koracima.

Na seminaru se obrađuju teme vezane za ekonomsku motivaciju za preduzetništvo, definisanje poslovne ideje, pravne aspekte biznisa, poreze i doprinose za preduzetnike i izradu biznis plana.
MOBILNA SESTRA je bila jedan od predavača na ovoj obuci gde je sa mladnim nadama podelila više detalja o svojim prvim koracima u privatnom biznisu, definisarnju poslovne ideje pravnim aspektima biznisa, kao i drugim biznis momentima iz svakodnevnog poslovanja.

Posebno smo ponosni na interesovanje koje je predavanje MOBILNE SESTRE izazvalo kod učesnika seminara koji su imali izuzetan broj pitanja vezan za naše poslovanje. MOBILNOJ SESTRI je izuzetno važno učestvovanje u ovakvim i sličnim projektima koji imaju za cilj podsticanje preduzetničke atmosfere u našoj zemlji i koje ona svrsrdno podržava.

A ako niste u mogućnosti da dođete do nas, MOBILNA SESTRA dolazi kod Vas.
Radno vreme: 00-24h
Mobilna medicinska sestra, Milentija Popovića 32a, lokal L-35, u blizini Sava Centra, Novi Beograd



060 32 64 666 ili ambulanta@mobilnasestra.rs

Нема коментара:

Постави коментар