петак, 31. јул 2015.

Mobilna Sestra - O Nama


Zdravstvenu negu i medicinsku pomoć vrhunskog kvaliteta možete pronaći u najelitnijem delu grada Novog Beograda u neposrednoj blizini Sava Centra – najvećeg kongresnog, kulturnog i poslovnog centra Srbije. Vrata ambulante MOBILNE SESTRE širom su otvorena i dostupna svim korisnicima naših usluga.
U toplom i prijatnom ambijentu Ambulante MOBILNA SESTRA vaš prvi susret biće sa iskusnim, stručnim i ljubaznim timom medicinskih sestara, negovatelja, konsultanata i zdravstvenih saradnika. Osoblje je u potpunosti posvećeno vama i vašim potrebama. Sa osmehom na licu i timskim radom rešavamo sve vaše zahteve koji su u skladu sa pravilima struke, jer mi postojimo samo za i radi vas.
Mi predstavljamo Ambulantu za zdravstvenu negu i medicinsku pomoć u ambulanti i u vašem domu. Usluge Ambulante MOBILNA SESTRA namenjen(a) je bebama, deci, odraslim i starim osobama. Mi imamo integrisan zdravstveni servis koji vam pruža negu, pomoć i podršku, rešava nastale zdravstvene i životne probleme, olakšava bolest, starost i egzistenciju.

AMBULANTA ZA ZDRAVSTVENU NEGU MOBILNA SESTRA



Adresa:
Milentija Popovića 32/A, lok. 35
11070 Novi Beograd
Telefon:
+381 60 32 64 666
+381 69 32 64 666
+381 11 71 15 269

Нема коментара:

Постави коментар